Zaal huren voor 150 personen In Den Haag

Bent u op zoek naar een geschikte zaal in het centrum van Den Haag voor een evenement met 150 personen? Ontdek de diverse zalen van Bleyenberg die voldoen aan je behoeften. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een personeelsfeest of een vergadering, wij regelen het tot in de puntjes.

Doe hier jouw aanvraag!

Zaal huren opties bij Bleyenberg

Bij Bleyenberg hebben wij diverse zalen beschikbaar die perfect geschikt zijn voor evenementen met 150 personen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een jubileumviering of een feestelijke gelegenheid, er is een ruime keuze aan zalen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Deze zalen bieden voldoende ruimte en comfort voor je gasten, met flexibele indelingen en configuraties. Van moderne conferentiezalen met state-of-the-art technologie tot sfeervolle feestzalen met een podium en dansvloer, er is voor elk type evenement een geschikte zaal beschikbaar. 

Zaal huren op de 1e etage

Onze eerste verdieping biedt een ruimte van 320m2, verdeeld in een ontvangstgebied en drie hippe ruimtes.. De grootste ruimte biedt comfortabel plaats aan maximaal 20 gasten. Met veel daglicht en handige voorzieningen, zoals een fotobooth, projectiemogelijkheden, flip-overs en garderobes, zorgen wij ervoor dat uw evenement soepel verloopt. Bovendien bieden wij de mogelijkheid voor conference calls via Teams of Zoom, waardoor u eenvoudig kunt communiceren met externe deelnemers.

Zaal huren op de 2de etage

Onze ruime en veelzijdige tweede verdieping biedt een open ruimte met een vaste bar, perfect geschikt voor grotere gezelschappen tot 175 personen. Of u nu een conferentie, workshop, presentatie, borrel, feestavond of privé-diner organiseert, deze ruimte is ideaal. Van sit-down-dinners tot walking dinners en buffet-diners, er zijn verschillende mogelijkheden om aan uw culinaire wensen te voldoen. Bovendien geniet u van een uitzicht op de Grote Markt. Met een HD-beamer en een garderobe is ook deze verdieping volledig uitgerust.

Daarnaast kunt u genieten van heerlijke maaltijden in ons restaurant, of het nu gaat om ontbijt, lunch, borrel of diner. Onze gerechten kunnen zowel in de zalen als in het restaurant geserveerd worden, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw evenement en voorkeuren.

3de etage huren

Onze derde verdieping herbergt de exclusieve rooftop bar, een evenementenlocatie met een capaciteit tot 140 gasten. Of het nu gaat om een besloten borrel, walking dinner of feestavond, deze ruimte is perfect geschikt voor jouw speciale gelegenheid. Het terras van de rooftop is overdekt en verwarmd, waardoor het zelfs in de winter een uitstekende keuze is voor een memorabel evenement. Je gasten zullen genieten van de prachtige omgeving terwijl ze zich vermaken op deze unieke locatie.

Faciliteiten en voorzieningen voor 150 personen

Bij Bleyenberg zorgen we ervoor dat onze faciliteiten en voorzieningen aansluiten bij de behoeften van onze gasten. We beschikken over moderne geluids- en lichtsystemen die zorgen voor de juiste sfeer en een optimale ervaring tijdens je evenement. Daarnaast bieden we uitgebreide projectiemogelijkheden, waardoor je presentaties, video’s en andere visuele content moeiteloos kunt delen met je gasten.

Om je evenement voor 150 personen nog leuker te maken, bieden we ook de mogelijkheid om een fotobooth toe te voegen. Hiermee kan je je gasten onvergetelijke momenten vastleggen en leuke foto’s maken als aandenken aan het feest.

Bij Bleyenberg hebben we ook een professionele cocktailbar waar onze ervaren bartenders heerlijke cocktails kunnen bereiden. Of het nu gaat om een welkomstdrankje, een cocktailparty of een feestelijke toast, we zorgen ervoor dat de drankjes perfect worden verzorgd en bijdragen aan de feestelijke sfeer.

H2: Cateringopties voor 150 personen

Bij Bleyenberg begrijpen we dat catering een belangrijk onderdeel is van een succesvol evenement voor 150 personen. Daarom bieden we diverse cateringopties die aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren.

We bieden een ruime keuze aan culinaire opties, variërend van diverse hapjes en fingerfood tot uitgebreide menu’s met verschillende gangen. Onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en met oog voor detail, zodat je gasten kunnen genieten van een smaakvolle en culinaire ervaring. Daarnaast houden we rekening met eventuele dieetwensen of voedselrestricties van je gasten.

Adres en contactinformatie


Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat. Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, kan je mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

Meeting & Events Spaces

bij Bleyenberg

Verdeeld over de 1e en 2e verdieping vind je het zakelijke gedeelte van Bleyenberg: de meeting- en event-spaces. In totaal 4 ruimtes, vernoemd naar voormalige medewerkers van de heer C.A.J. Bleyenberg, voor kleine en grote gezelschappen tot 450 personen; voor vergaderingen, trainingen, presentaties en zeker ook voor private dinings, borrels en bedrijfsfeesten.

Ze zijn net voorbij, maar alsnog benieuwd wat we te bieden hebben voor de feestdagen voor het einde van het jaar ? Klik op de link naar de brochure hieronder.

Brochure Meetings & Events

Brochure Feestdagen 2023

Meer info 3D View

Bar Bley

sinds 1 september 2023

Op de begane grond van Bleyenberg vindt je Bar Bley, voorheen ons restaurant nu jullie plek voor een geweldige avond! Meer boomstammen dan in een bos, meer discoballen dan in de jaren 80 en meer games dan in een bordspelwinkel; oftewel FUN.

Bar Bley is helemaal ingericht om jouw de tofste avond te geven die je kan bedenken, altijd goede muziek en op vrijdag en zaterdag een DJ. Geweldige signature cocktails, goed bier, heerlijke wijn en dan ook nog toffe gerechten die jouw ervaring helemaal afmaken. Bar Bley is open vanaf september, kom snel kijken hoe vet dit is geworden!

Bar Bley
Do    vanaf 17:00
Vrij   vanaf 17:00
Za     vanaf 17:00

De Rooftop (vanaf 30 maart)
Vrij   vanaf 19:00
Za    vanaf 19:00

Check onze nieuwe menukaart! BarBley boeken voor jouw event?

Bler

Liberating Karaoke

Verscholen in de kelder van Bleyenberg, belooft BLÊR liberating karaoke jou en je vrienden een nacht van ongeremd, bevrijdende vreugde. Of je nu met een kleine of een grote groep bent, elk van onze 7 privé karaokebooths biedt een intieme zangervaring. Geen talent? Geen probleem. Boek eenvoudig een booth, bestel je drankjes, kies je favoriete nummer en laat alles lekker los.

Openingstijden

Don  vanaf 16:30
Vrij   vanaf 16:30
Za     vanaf 15:00

Book Now 3D View

De Rooftop

van Bleyenberg

Vanaf onze waanzinnige (en de allereerste in Den Haag) rooftopbar op de 3e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt en de rest van de Haagse binnenstad. Ook wanneer de zon niet schijnt kun je bij ons heerlijk overdekt zitten en genieten van het uitzicht.

Openingstijden

De Rooftop is gedurende de winter elke vrijdag en zaterdag geopend. Vanaf 21-2130 hebben we een DJ, maar cocktails kan je altijd krijgen;) Natuurlijk is er ook een toffe borrel kaart. Je kan natuurlijk niet op een lege maag van de mooie skyline van Den Haag genieten!

Bar Bley
Do    vanaf 17:00
Vrij   vanaf 17:00
Za     vanaf 17:00

De Rooftop (vanaf 30 maart)
Vrij   vanaf 19:00
Za    vanaf 19:00

Meer info 3D View

Extra Informatie

 

 

Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat.

 

Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, klik op de link hieronder of je kan mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

 

 

 

Doe hier jouw aanvraag!