Bij ons kan iedereen
de top bereiken.

Rooftop bar, restaurant, karaoke en je meeting met werk; alles onder één dak.

Bleyenberg heeft een waanzinnige (en allereerste, echte) rooftopbar. Vanaf de 3e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt, de skyline en de rest van de Haagse binnenstad.

Reserveren hoeft niet;  je kan op woensdag t/m zondag vanaf 15.oo bij ons binnenlopen.

Eerst een Gin-Tonic op de Rooftop, en daarna onze private booth Karaoke uitproberen? In onze kelder zit sinds begin 2021 BLÊR Karaoke; 2 uur de grootste hits mee-blêren en gegarandeerd een top-avond!

Toch eerst trek in een gezellige hap in ons restaurant? Reserveer met de link rechtsonder in beeld.

De Rooftop van Bleyenberg; Den Haags eerste echte Rooftop-bar!

Leun achterover in de banken, met een drankje onder de zon. Of met een hapje, want de Rooftop heeft naast een cocktail-menu, ook een kleine borrelkaart; Nacho’s, de bitterbal en flatbread met dips en enkele andere snacks.

Met onze terras-overkapping zit je ook in de winter bij ons goed!

De Rooftop is dé plek om de zon te zien ondergaan. Alleen op het strand kan je langer van de zonsondergang genieten;) Met een cocktail in je ene – en een hapje in je andere hand, en met je date of je vrienden!

Wil je de Rooftop afhuren voor jouw exclusieve event? Mail naar events@bleyenbergdenhaag.nl en ons reserveringsteam Pim en Manoeska melden zich zo snel mogelijk bij je!

Notice: Undefined variable: page in /var/www/vhosts/bleyenbergdenhaag.nl/webspace/httpdocs/bleyenbergdenhaag.nl/wordpress/wp-content/themes/bleyenberg-new/block-swiper.php on line 5 Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/vhosts/bleyenbergdenhaag.nl/webspace/httpdocs/bleyenbergdenhaag.nl/wordpress/wp-content/themes/bleyenberg-new/block-swiper.php on line 5
Rooftop Bleyenberg
Rooftop Bleyenberg Den Haag
Notice: Undefined variable: page in /var/www/vhosts/bleyenbergdenhaag.nl/webspace/httpdocs/bleyenbergdenhaag.nl/wordpress/wp-content/themes/bleyenberg-new/block-vimeo.php on line 3 Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/vhosts/bleyenbergdenhaag.nl/webspace/httpdocs/bleyenbergdenhaag.nl/wordpress/wp-content/themes/bleyenberg-new/block-vimeo.php on line 3