Meetings & Events

De Cortenbach

 • 54 m²
 • Max 10 pers

De Cappon

 • 65 m²
 • Max 16 pers

De Martinus

 • 185 m²
 • Max 175 pers

De De Boer

 • 37 m²
 • Max 20 pers

De Rooftop

 • 185 m²
 • Max 140 pers

Hele Pand

 • 1000 m²
 • Max 450 pers

Op zoek naar een locatie voor je vergadering, meeting of event, in hartje Den Haag?

Bij Bleyenberg kan je terecht voor je terecht voor je vergadering met je collega’s in één van onze vergaderruimtes op de 1ste etage. Pak je het groter aan en wil je met je gehele afdeling van maximaal 450 personen alle etages gebruiken voor een groots personeelsfeest of bedrijfs-event? Het kan allemaal…

Onze locatie leent zich perfect voor kleine en grotere gezelschappen, voor vergaderingen, trainingen, conferenties, workshops, presentaties, maar zeker ook voor borrels, walking dinners en bedrijfsfeesten. Ons restaurant verzorgt het eten voor je partij: ontbijt, lunch, diner, buffet of walking dinner.

 

Hier vind je vast de link naar onze brochures van onze Meetings & Events én van de komende feestdagen!

Bleyenberg M&E Brochure 2023

Food Stations Arrangement
Set Menu Arrangement

Je kan één meeting space gebruiken, en als je team groter is, meerdere ruimtes. Zo is de 2de etage (Meeting space “Martinus”) geschikt voor tot 120 personen (theater-opstelling) en is het mogelijk vanaf daar een break-out naar de andere ruimtes op de 1ste etage en de Rooftop te organiseren.

Houd je je gezelschap toch kleiner? Ook dan ben je welkom na je meeting gebruik te maken van onze rooftop of ons restaurant voor een borrel en een snack. Of wel eens gedacht om je meeting te beginnen met een uurtje karaoke in onze kelder, bij BLÊR Karaoke? Zo heb je gelijk het ijs gebroken binnen je team;)

Hieronder vind je de links naar de 3D-tour van de ruimtes; zo sta je virtueel in de zalen en kan je gelijk zien of de ruimte aansluit bij je wensen!

Twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui en drie vanaf het Centraal Station vandaan, einde van de Grote Marktstraat, vind je ons.
Voor parkeren in de binnenstad van Den Haag vind je QPark Grote Markt-Prinsegracht letterlijk voor onze deur.
Onze bereikbaarheid is optimaal zo.

Mail met events@bleyenbergdenhaag.nl, of bel met +31611233571 ons reserveringsteam Pim en Stephanie zullen je zo snel mogelijk helpen bij je keuze. Je kan ook op de bovenstaande foto’s van de ruimtes klikken en het aanvraag-formulier invullen. We nemen dan contact met je op.

Meetings en Events bij Bleyenberg

Onze meeting- en event spaces zijn vernoemd naar personen die vroeger een belangrijke rol hadden, werkend onder Dhr. Bleyenberg, in de oude Kwantum.

Op de 1e etage is de 320 m2 ingedeeld in een ontvangstruimte en 3 vergader- en eventruimtes, waarbij de grootste plaats biedt aan max. 20 gasten. Alle 3 de ruimtes zijn voorzien van daglicht, pantry, projectiemogelijkheid, flip-over en garderobes. Conference calls met Teams of Zoom zijn natuurlijk mogelijk.

De 2e verdieping is een grote open ruimte met een vaste bar, gericht op grotere gezelschappen tot 175 personen; voor conferenties, workshops en presentaties, maar ook voor borrels, feestavonden en private dining (sit-down / Walking Dinner / buffetdiner). Deze etage biedt een waanzinnig uitzicht op de Prinsegracht en de Grote Markt en is eveneens voorzien van een HD-beamer en garderobe.

Ons restaurant biedt ontbijt, lunch, borrel en/of diner, in de ruimtes of in ons restaurant.

Onze Rooftop op de 3e etage is tevens beschikbaar als exclusieve event-locatie. Maximaal 160 gasten kunnen hier terecht voor een besloten borrel, walking dinner, of feest-avond. Het terras is overdekt en verwarmd, dus ook in de winter zeer geschikt voor jouw event.

Voor meer informatie of het reserveren van een van onze Kantoren, kan je mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl

Voor info over parkeren en bereikbaarheid – klik hier.

Onze faciliteiten

Volledig geluidssysteem

Projectiemogelijkheid (Flatscreen TV of HD Beamer)

WiFi

Flip-over

Koffie-, ontbijt-, lunch-, borrel- en dinerarrangementen

Video-conferences: Webex, Teams & Zoom faciliteit

Feestdagen 2022
Rooftop Bleyenberg
Feesten op een lege maag

Offerte aanvragen

Ruimte(s)
Offerte aanvragen voor(Required)
Naam(Required)
MM slash DD slash YYYY
Aanvangstijd
:
Eindtijd
: