Teamuitje Den Haag

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor je teamuitje of teamactiviteit? Ontdek de vele mogelijkheden die Bleyenberg te bieden heeft. Bij Bleyenberg begrijpen we het belang van een succesvol teamuitje, waar teamleden elkaar beter leren kennen, samenwerken en plezier hebben. Met onze unieke faciliteiten en inspirerende omgeving creëren we de ideale setting voor een onvergetelijke team ervaring.

Plan jouw teamuitje!

Voordelen van een teamuitje

Ons team van ervaren professionals staat klaar om je teamuitje bij Bleyenberg tot in de puntjes te verzorgen. Of u nu op zoek bent naar een spannende teambuilding activiteit, een ontspannen borrel of een volledig verzorgd dagprogramma, wij hebben de juiste oplossingen voor je wensen en behoeften.

Onze 4 beschikbare ruimtes bieden talloze mogelijkheden, van een intieme vergaderruimte tot een trendy rooftopbar met adembenemend uitzicht over de stad. Met onze uitgebreide selectie van culinaire opties en professionele service zorgen we ervoor dat je teamuitje bij Bleyenberg een gegarandeerd succes wordt. Laat ons je team inspireren, verbinden en motiveren terwijl wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring die nog lang in de herinnering van je teamleden zal voortleven.

Soorten activiteiten voor een teamuitje

Naast onze opwindende activiteiten zoals de karaoke bar, cocktails, spellen en workshops, biedt Bleyenberg nog veel meer om je teamuitje compleet te maken. Met onze centrale ligging in het centrum van Den Haag, zijn we omringd door bruisende winkels, theaters en culturele bezienswaardigheden. Maak van je teamuitje een volledige ervaring door deel te nemen aan stadstours, museumbezoeken of andere lokale attracties die de teamleden een gevoel van saamhorigheid en ontdekking geven.

Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte arrangementen samenstellen die perfect aansluiten bij de specifieke doelen en wensen van je team. Of u nu een brainstormsessie, een strategische planning of een trainingssessie wilt organiseren, onze 4 hippe ruimtes en deskundige ondersteuning zullen ervoor zorgen dat je teamuitje een succes wordt. Bij Bleyenberg streven we ernaar om een inspirerende en gastvrije omgeving te creëren waar teams samenkomen, zich ontwikkelen en waardevolle herinneringen creëren.
H2: Teamuitjes voor ieder budget
Bij Bleyenberg begrijpen we dat budget een belangrijk aspect is bij het plannen van een teamuitje. We bieden flexibele opties om tegemoet te komen aan verschillende budgetten en behoeften. Ons toegewijde team werkt nauw met u samen om een programma samen te stellen dat past binnen je financiële mogelijkheden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de ervaring. We bieden verschillende arrangementen en pakketten aan die volledig aanpasbaar zijn, zodat u kunt kiezen wat het beste werkt voor je team.

Succesverhalen van geslaagde teamuitjes

Bij Bleyenberg hebben we het voorrecht gehad om vele succesvolle teamuitjes te organiseren die teams hebben samengebracht en positieve resultaten hebben opgeleverd. Onze gasten hebben ons geïnspireerd met hun enthousiasme en de impact die het teamuitje heeft gehad op hun teamdynamiek en prestaties. Van bedrijven die hun communicatie en samenwerking hebben verbeterd tot teams die nieuwe inzichten hebben opgedaan in leiderschap en probleemoplossing, we hebben talloze succesverhalen verzameld.

Onze gasten waarderen niet alleen de unieke faciliteiten en activiteiten die we bieden, maar ook onze aandacht voor detail, persoonlijke service en het vermogen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. We zijn trots op de rol die we hebben gespeeld in het creëren van waardevolle en langdurige herinneringen voor teams van verschillende organisaties en branches.

 

Adres en contactinformatie

Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat. Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, kan je mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

Meeting & Events Spaces

bij Bleyenberg

Verdeeld over de 1e en 2e verdieping vind je het zakelijke gedeelte van Bleyenberg: de meeting- en event-spaces. In totaal 4 ruimtes, vernoemd naar voormalige medewerkers van de heer C.A.J. Bleyenberg, voor kleine en grote gezelschappen tot 450 personen; voor vergaderingen, trainingen, presentaties en zeker ook voor private dinings, borrels en bedrijfsfeesten.

Ze zijn net voorbij, maar alsnog benieuwd wat we te bieden hebben voor de feestdagen voor het einde van het jaar ? Klik op de link naar de brochure hieronder.

Brochure Meetings & Events

 

Meer info 3D View

Bar Bley

sinds 1 september 2023

Op de begane grond van Bleyenberg vindt je Bar Bley, voorheen ons restaurant nu jullie plek voor een geweldige avond! Meer boomstammen dan in een bos, meer discoballen dan in de jaren 80 en meer games dan in een bordspelwinkel; oftewel FUN.

Bar Bley is helemaal ingericht om jouw de tofste avond te geven die je kan bedenken, altijd goede muziek en op vrijdag en zaterdag een DJ. Geweldige signature cocktails, goed bier, heerlijke wijn en dan ook nog toffe gerechten die jouw ervaring helemaal afmaken. Bar Bley is open vanaf september, kom snel kijken hoe vet dit is geworden!

Bar Bley
Do    vanaf 17:00
Vrij   vanaf 17:00
Za     vanaf 17:00

De Rooftop (vanaf 30 maart)
Vrij   vanaf 19:00
Za    vanaf 19:00

Check onze nieuwe menukaart! BarBley boeken voor jouw event?

Bler

Liberating Karaoke

Verscholen in de kelder van Bleyenberg, belooft BLÊR liberating karaoke jou en je vrienden een nacht van ongeremd, bevrijdende vreugde. Of je nu met een kleine of een grote groep bent, elk van onze 7 privé karaokebooths biedt een intieme zangervaring. Geen talent? Geen probleem. Boek eenvoudig een booth, bestel je drankjes, kies je favoriete nummer en laat alles lekker los.

Openingstijden

Don  vanaf 16:30
Vrij   vanaf 16:30
Za     vanaf 15:00

Book Now 3D View

De Rooftop

van Bleyenberg

Vanaf onze waanzinnige (en de allereerste in Den Haag) rooftopbar op de 3e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt en de rest van de Haagse binnenstad. Ook wanneer de zon niet schijnt kun je bij ons heerlijk overdekt zitten en genieten van het uitzicht.

Openingstijden

De Rooftop is gedurende de winter elke vrijdag en zaterdag geopend. Vanaf 21-2130 hebben we een DJ, maar cocktails kan je altijd krijgen;) Natuurlijk is er ook een toffe borrel kaart. Je kan natuurlijk niet op een lege maag van de mooie skyline van Den Haag genieten!

Bar Bley
Do    vanaf 17:00
Vrij   vanaf 17:00
Za     vanaf 17:00

De Rooftop (vanaf 30 maart)
Vrij   vanaf 19:00
Za    vanaf 19:00

Meer info 3D View

Extra Informatie

 

 

Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat.

 

Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, klik op de link hieronder of je kan mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

 

 

 

Doe hier jouw aanvraag!