Teamuitje Den Haag

Teamuitje Den Haag

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor je teamuitje of teamactiviteit? Ontdek de vele mogelijkheden die Bleyenberg te bieden heeft. Bij Bleyenberg begrijpen we het belang van een succesvol teamuitje, waar teamleden elkaar beter leren kennen, samenwerken en plezier hebben. Met onze unieke faciliteiten en inspirerende omgeving creëren we de ideale setting voor een onvergetelijke team ervaring.

 

Voordelen van een teamuitje

Ons team van ervaren professionals staat klaar om je teamuitje bij Bleyenberg tot in de puntjes te verzorgen. Of u nu op zoek bent naar een spannende teambuilding activiteit, een ontspannen borrel of een volledig verzorgd dagprogramma, wij hebben de juiste oplossingen voor je wensen en behoeften. 

 

Onze 4 beschikbare ruimtes bieden talloze mogelijkheden, van een intieme vergaderruimte tot een trendy rooftopbar met adembenemend uitzicht over de stad. Met onze uitgebreide selectie van culinaire opties en professionele service zorgen we ervoor dat je teamuitje bij Bleyenberg een gegarandeerd succes wordt. Laat ons je team inspireren, verbinden en motiveren terwijl wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring die nog lang in de herinnering van je teamleden zal voortleven.

 

Soorten activiteiten voor een teamuitje

Naast onze opwindende activiteiten zoals de karaoke bar, cocktails, spellen en workshops, biedt Bleyenberg nog veel meer om je teamuitje compleet te maken. Met onze centrale ligging in het centrum van Den Haag, zijn we omringd door bruisende winkels, theaters en culturele bezienswaardigheden. Maak van je teamuitje een volledige ervaring door deel te nemen aan stadstours, museumbezoeken of andere lokale attracties die de teamleden een gevoel van saamhorigheid en ontdekking geven. 

 

Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte arrangementen samenstellen die perfect aansluiten bij de specifieke doelen en wensen van je team. Of u nu een brainstormsessie, een strategische planning of een trainingssessie wilt organiseren, onze 4 hippe ruimtes en deskundige ondersteuning zullen ervoor zorgen dat je teamuitje een succes wordt. Bij Bleyenberg streven we ernaar om een inspirerende en gastvrije omgeving te creëren waar teams samenkomen, zich ontwikkelen en waardevolle herinneringen creëren.

Teamuitjes voor ieder budget

Bij Bleyenberg begrijpen we dat budget een belangrijk aspect is bij het plannen van een teamuitje. We bieden flexibele opties om tegemoet te komen aan verschillende budgetten en behoeften. Ons toegewijde team werkt nauw met u samen om een programma samen te stellen dat past binnen je financiële mogelijkheden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de ervaring. We bieden verschillende arrangementen en pakketten aan die volledig aanpasbaar zijn, zodat u kunt kiezen wat het beste werkt voor je team.

 

Bovendien kunnen we u ook advies geven over kosteneffectieve activiteiten en opties, zodat u het meeste uit je budget kunt halen zonder aan plezier en waarde in te leveren. Bij Bleyenberg streven we ernaar om een teamuitje te creëren dat niet alleen memorabel is, maar ook betaalbaar is.. Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het budgetteren van je teamuitje voor een succesvolle en lonende ervaring.

Bleyenberg Xmas brochure 2022

Bleyenberg M&E Brochure 2022

Succesverhalen van geslaagde teamuitjes

Bij Bleyenberg hebben we het voorrecht gehad om vele succesvolle teamuitjes te organiseren die teams hebben samengebracht en positieve resultaten hebben opgeleverd. Onze gasten hebben ons geïnspireerd met hun enthousiasme en de impact die het teamuitje heeft gehad op hun teamdynamiek en prestaties. Van bedrijven die hun communicatie en samenwerking hebben verbeterd tot teams die nieuwe inzichten hebben opgedaan in leiderschap en probleemoplossing, we hebben talloze succesverhalen verzameld.

 

 Onze gasten waarderen niet alleen de unieke faciliteiten en activiteiten die we bieden, maar ook onze aandacht voor detail, persoonlijke service en het vermogen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. We zijn trots op de rol die we hebben gespeeld in het creëren van waardevolle en langdurige herinneringen voor teams van verschillende organisaties en branches. 

 

Adres en contactinformatie

Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat. Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, kan je mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

 

FAQ rondom teamuitje Den Haag

  1. Wat is een teamuitje en waarom is het belangrijk voor een team?
  2. Hoe kan een teamuitje de teamdynamiek en samenwerking verbeteren?
  3. Welke activiteiten zijn geschikt voor een teamuitje?
  4. Hoe lang duurt een gemiddeld teamuitje?
  5. Moeten teamleden zelf betalen voor een teamuitje?
  6. Kunnen teamuitjes ook educatieve elementen bevatten?
  7. Wat is het verschil tussen een teamuitje en een teambuilding-evenement?
  8. Zijn teamuitjes alleen bedoeld voor grote teams, of kunnen kleine teams er ook van profiteren?
  9. Wat zijn enkele populaire bestemmingen of locaties voor teamuitjes?
  10. Hoe kan ik een teamuitje plannen en organiseren?

Bleyenberg

Gelegen in het hart van Den Haag, is Bleyenberg DÉ spot voor werk, inspiratie & FUN. Het is een te gek concept van 5 verdiepingen met alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag en nacht. Restaurant, meeting & event spaces, de eerste Haagse rooftop bar & 7 private karaoke booths, allemaal in één gebouw. Kom het checken.

Voor reserveringen in ons restaurant klik je rechtsonder op BOOK A TABLE

3D View Locatie

Bar Bley

sinds 1 september 2023

Tijdens de zomermaanden zijn we geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 17:00 tot laat. Als het weer goed is, kun je ons vinden op ons dakterras. Als het weer niet meewerkt, zijn we in Bar Bley.

Reserveren is niet nodig – kom gewoon langs en geniet!

 

Rooftop

Woe vanaf 17:00
Do   
vanaf 17:00
Vrij   vanaf 17:00
Za     vanaf 17:00

Check onze nieuwe menukaart! BarBley boeken voor jouw event?

Rooftop Bleyenberg Den Haag
karaoke