Feestlocatie Den Haag

Bent u op zoek naar een unieke en veelzijdige feestlocatie in het hart van Den Haag? Bij Bleyenberg bent u aan het juiste adres! Met onze prachtige ruimtes en uitgebreide mogelijkheden bieden wij de ideale setting voor (privé) feesten en evenementen van elke omvang.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsfeest of een ander speciaal moment, wij zorgen ervoor dat uw feest bij Bleyenberg een onvergetelijke ervaring wordt. Met onze ervaren en professionele medewerkers staan wij klaar om aan al uw wensen te voldoen en u te helpen bij het creëren van een feest dat perfect aansluit bij uw visie en stijl. Kom naar Bleyenberg en ontdek waarom wij de favoriete feestlocatie zijn in Den Haag.

 

Doe hier jouw aanvraag!

 

Ruimte en capaciteit van onze feestlocatie

Bij Bleyenberg beschikken we over 4 prachtige ruimtes die perfect zijn voor het vieren van uw feest. Of u nu een intiem feestje wilt organiseren met een select gezelschap of een grootschalig evenement wilt neerzetten, wij hebben de juiste ruimte voor u. Onze feestlocatie biedt verschillende sfeervolle en stijlvolle zalen die volledig naar uw wensen kunnen worden ingericht. Daarnaast is er de optie om onze rooftop bar te betrekken bij uw feest, waarbij je uitzicht hebt over de Grote Markt in Den Haag.

Van een gezellige loungebar tot een ruime dansvloer, wij zorgen ervoor dat uw feestlocatie aansluit bij de gewenste ambiance. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze moderne audiovisuele apparatuur en volledige geluidssystemen om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. Onze flexibele ruimtes kunnen worden aangepast aan de grootte van uw gezelschap, met capaciteit voor zowel kleine intieme feesten als grotere groepen tot wel 175 personen. Kies voor Bleyenberg als uw feestlocatie en laat ons u helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

Catering en culinaire opties

Bij Bleyenberg zorgen we niet alleen voor een prachtige feestlocatie, maar ook voor heerlijke culinaire opties. Ons ervaren cateringteam staat klaar om u en uw gasten te verwennen met een smaakvolle en gevarieerde menukaart. Van borrelhapjes en fingerfood tot uitgebreide diners, onze culinaire mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons uw feest naar een hoger niveau tillen met verrukkelijke gerechten en drankjes die perfect aansluiten bij uw feestelijke gelegenheid. Geniet van de beste service en het lekkerste eten bij Bleyenberg, uw ideale feestlocatie in Den Haag.

Referenties en recensies

Bij Bleyenberg hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze gasten. Onze feestlocatie heeft een uitstekende reputatie en we zijn trots op de positieve referenties en recensies die we ontvangen.

Veel gasten hebben al genoten van de sfeer, service en faciliteiten die wij bieden. We nodigen je graag uit om enkele van deze recensies te lezen en te ontdekken waarom onze feestlocatie de juiste keuze is voor uw speciale gelegenheid. U kunt vertrouwen op de positieve ervaringen van anderen en met volle teugen genieten van uw feest bij Bleyenberg.

Extra Informatie

 

 

Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat.

 

Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, klik op de link hieronder of je kan mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

 

 

 

Doe hier jouw aanvraag!