EVENEMENTENAGENDA
VAN BLEYENBERG

Hier vind je alle aanstaande events
die wij gepland hebben staan!

Voor Tickets en meer informatie
klik op de link
Link

 

Bar Bley

sinds 1 september 2023

Op de begane grond van Bleyenberg vindt je Bar Bley, voorheen ons restaurant nu jullie plek voor een geweldige avond! Meer boomstammen dan in een bos, meer discoballen dan in de jaren 80 en meer games dan in een bordspelwinkel; oftewel FUN.

Bar Bley is helemaal ingericht om jouw de tofste avond te geven die je kan bedenken, altijd goede muziek en op vrijdag en zaterdag een DJ. Geweldige signature cocktails, goed bier, heerlijke wijn en dan ook nog toffe gerechten die jouw ervaring helemaal afmaken. Bar Bley is open vanaf september, kom snel kijken hoe vet dit is geworden!

Bar Bley
Do    vanaf 17:00
Vrij   vanaf 17:00
Za     vanaf 17:00

De Rooftop (vanaf 30 maart)
Vrij   vanaf 19:00
Za    vanaf 19:00

Check onze nieuwe menukaart! BarBley boeken voor jouw event?

Bler

Liberating Karaoke

Verscholen in de kelder van Bleyenberg, belooft BLÊR liberating karaoke jou en je vrienden een nacht van ongeremd, bevrijdende vreugde. Of je nu met een kleine of een grote groep bent, elk van onze 7 privé karaokebooths biedt een intieme zangervaring. Geen talent? Geen probleem. Boek eenvoudig een booth, bestel je drankjes, kies je favoriete nummer en laat alles lekker los.

Openingstijden

Don  vanaf 16:30
Vrij   vanaf 16:30
Za     vanaf 15:00

Book Now 3D View

Rooftop bar Bleyenberg

Bleyenberg, het gezelligste bar in Den Haag

Op de bovenste verdieping van pand Bleyenberg bevindt zich de Rooftop bar. Is borrelen met een view jouw ding? Dan mag je deze rooftop niet overslaan! Dit prachtige dakterras is een absolute must-visit in Den Haag. Neem je vrienden, familie en collega’s mee naar deze ideale locatie voor een gezellig drankje met panoramisch uitzicht over het centrum van de stad. 

Schijnt de zon niet? Geen probleem! Wij zijn natuurlijk ingesteld op het Nederlandse weer. Een groot deel van het dakterras is overdekt en verwarmd, waardoor je ook op koudere (of regenachtige) dagen van het uitzicht kunt genieten. In de winter is de Rooftop bar elke vrijdag en zaterdag geopend, in de zomer kun je er ook op donderdag en zaterdag [AV1] terecht.

Om de sfeer helemaal compleet te maken hebben we een te gekke dj die op vrijdag en zaterdag rond 21:00 de lekkerste plaatjes draait. Dat maakt het vakantiegevoel, midden in het centrum van Den Haag, helemaal compleet. 

Check onze nieuwe menukaart! Bekijk het restaurant