Bedrijfsuitje Den Haag

Den Haag is een bruisende stad met een scala aan mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Of het nu gaat om teambuilding, ontspanning of het vieren van successen, Bleyenberg biedt diverse activiteiten. Bovendien kun je jouw bedrijfsuitje combineren met een ontspannen borrel, diner of feest. En wat dacht je van om jullie bedrijfsuitje af te sluiten met een cocktail op ons mooie rooftopbar? Op deze pagina ontdek je de vele mogelijkheden die wij kunnen aanbieden.

Doe hier jouw aanvraag!

Activiteiten voor een bedrijfsuitje in Den Haag

Wil je een bedrijfsuitje organiseren dat garant staat voor plezier, teambuilding en onvergetelijke herinneringen? Kies dan voor Bleyenberg in Den Haag. Bij Bleyenberg bieden we een breed scala aan activiteiten en mogelijkheden om jouw bedrijfsuitje tot een succes te maken. Onze unieke locatie biedt niet alleen een prachtig uitzicht over Den Haag, maar ook diverse ruimtes en faciliteiten om aan al jouw wensen te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar teambuilding activiteiten, creatieve workshops of culinaire ervaringen, bij Bleyenberg hebben we het allemaal. Ons ervaren team staat klaar om jouw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Van het organiseren van spannende spellen tot het regelen van heerlijke catering, wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt.

Sluit jouw bedrijfsuitje bijvoorbeeld af met een karaoke sessie of op onze sfeervolle rooftop bar met een cocktail. Kies voor Bleyenberg als jouw bedrijfsuitje locatie en verzeker jezelf van een dag vol plezier, teambuilding en gezelligheid. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw onvergetelijke bedrijfsuitje bij Bleyenberg in Den Haag.

 

Locaties voor een bedrijfsuitje in Den Haag

Bij Bleyenberg begrijpen we dat een succesvol bedrijfsuitje draait om meer dan alleen de locatie. Daarom bieden we een unieke combinatie van faciliteiten en diensten die jouw bedrijfsuitje bij ons onvergetelijk maken. Onze centrale ligging in het bruisende hart van Den Haag maakt ons de ideale bestemming voor bedrijfsuitjes. Met uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid in de buurt kunnen jouw collega’s zonder gedoe naar ons toe komen.

Wanneer je kiest voor een bedrijfsuitje bij Bleyenberg, krijg je toegang tot onze veelzijdige en sfeervolle ruimtes. Ons ervaren team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en organiseren van je bedrijfsuitje. We denken graag met je mee en bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij de doelen en wensen van jouw team. Van het regelen van de catering tot het organiseren van entertainment, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Last but not least, bij Bleyenberg kun je genieten van hoogwaardige catering en heerlijke gerechten. Onze chef-koks bereiden smaakvolle menu’s met verse en lokale ingrediënten. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner, een walking dinner of een gezellige borrel met hapjes, wij zorgen ervoor dat je team culinair wordt.

 

Kosten en budgettering

Bij Bleyenberg begrijpen we dat budgettering een belangrijk aspect is bij het plannen van een bedrijfsuitje.

Ons ervaren team staat klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden binnen het beschikbare budget. We kunnen een pakket op maat samenstellen dat past bij de grootte van je team, de gewenste activiteiten en de duur van het uitje. Daarnaast bieden we transparante prijzen en duidelijke offertes, zodat je een goed overzicht hebt van de verwachte kosten. We streven ernaar om een goede balans te vinden tussen kwaliteit en betaalbaarheid, zodat je waar krijgt voor je geld.

Naast de kosten van de activiteiten en eventuele workshops, houden we ook rekening met andere aspecten zoals catering, drankjes en eventuele extra’s die je wilt toevoegen aan het bedrijfsuitje. We kunnen verschillende arrangementen aanbieden die passen bij jouw budget en voorkeuren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen en budget te bespreken. Ons team staat klaar om je te adviseren en een bedrijfsuitje op maat te creëren dat binnen je budget past. We streven ernaar om samen met jou een succesvol en betaalbaar bedrijfsuitje te organiseren dat je team zal waarderen en waarvan iedereen kan genieten.

 

Catering en culinaire opties

Bij Bleyenberg streven we ernaar om je bedrijfsuitje niet alleen memorabel te maken, maar ook op culinair gebied te verwennen. Onze uitgebreide cateringmogelijkheden zorgen ervoor dat het eten en drinken tijdens het uitje een echte smaakbeleving wordt.

Ons ervaren team van chefs staat klaar om heerlijke gerechten te bereiden die aansluiten bij de wensen en voorkeuren van jouw team. Of je nu kiest voor een buffet, een walking dinner, een barbecue of een sit-down diner, we hebben verschillende opties om aan te passen aan de sfeer en het thema van je bedrijfsuitje.

Daarnaast bieden we ook diverse drankarrangementen aan, variërend van verfrissende cocktails en wijnen tot speciale bieren en non-alcoholische opties. Onze bartenders zijn getalenteerd en kunnen unieke cocktails maken die perfect passen bij de sfeer van het bedrijfsuitje.

 

Adres en contactinformatie

Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat.

Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, kan je mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

Extra Informatie

 

 

Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat.

 

Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, klik op de link hieronder of je kan mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

 

 

 

Doe hier jouw aanvraag!

Rooftop Bleyenberg Den Haag