Bedrijfsfeest in Den Haag

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest in Den Haag? Onze prachtige locatie in het centrum van Den Haag biedt de perfecte setting voor uw bedrijfsfeest. Of u nu kiest voor een stijlvolle feestzaal of een trendy rooftopbar, wij hebben diverse opties die aansluiten bij uw wensen en budget. Onze 4 ruimtes met een maximale capaciteit van 175 personen, zullen zorgen voor een ongekend bedrijfsfeest.

Groter bedrijfsfeest organiseren? Het afhuren van het hele pand (capaciteit van 450 personen) is ook een optie.

 

Doe hier jouw aanvraag!

Bleyenberg als toplocatie voor je bedrijfsfeest

Bleyenberg is dé toplocatie voor bedrijfsfeesten in het centrum van Den Haag. Met onze unieke en veelzijdige ruimtes, ongeëvenaarde gastvrijheid en professionele service, zorgen we ervoor dat uw bedrijfsfeest een buitengewone ervaring wordt. Geniet ook van onze rooftop bar tijdens je bedrijfsfeest. Op onze rooftop bar geniet je van lekkere cocktails en een uitzicht over de Grote Markt.

Cateringopties voor bedrijfsfeesten

Bij Bleyenberg begrijpen we dat culinaire ervaring een belangrijk onderdeel is van een geslaagd bedrijfsfeest. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan cateringopties die voldoen aan uw smaakpapillen en de behoeften van uw gasten.

We werken met verse, seizoensgebonden ingrediënten en zorgen voor een perfecte presentatie van elk gerecht. Onze menu’s kunnen worden aangepast aan dieetwensen, allergieën en voedingsvoorkeuren, zodat iedereen kan genieten van de culinaire ervaring.

Naast de hoofdgerechten bieden we ook een breed scala aan hapjes en drankjes die perfect passen bij uw bedrijfsfeest. Van verfijnde canapés en fingerfood tot trendy cocktails en verfrissende drankjes, we zorgen ervoor dat uw gasten worden verwend met een uitgebreide selectie.

Entertainment en activiteiten

Naast prachtige en hippe ruimtes, bieden wij ook op maat gemaakte entertainment opties om uw bedrijfsfeest naar een hoger niveau te tillen. Van live bands en DJ’s tot interactieve performers en thematische shows, wij zorgen voor de juiste sfeer en creëren een memorabele ervaring voor uw gasten.

Ons ervaren team van professionals staat klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van de perfecte activiteiten voor uw bedrijfsfeest. Van leuke en uitdagende teambuilding spellen tot inspirerende workshops, we zorgen ervoor dat uw team samenkomt, plezier heeft en waardevolle ervaringen opdoet.

Planning en organisatie

Bij Bleyenberg begrijpen we dat een succesvol bedrijfsfeest staat of valt met een goede planning en organisatie. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning en expertise aan om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw evenement vlekkeloos verloopt.

Ons ervaren team van event planners staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het planningsproces. We luisteren naar uw wensen, doelen en specifieke vereisten, en werken nauw met u samen om een gedetailleerd evenementenplan op te stellen.

 

Extra Informatie

 

 

Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat.

 

Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, klik op de link hieronder of je kan mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

 

 

 

Doe hier jouw aanvraag!

Rooftop Bleyenberg Den Haag
Feesten op een lege maag
karaoke