Bar Bley

Welkom bij de hipste plek van Den Haag – Bar Bley, op de begane grond van de ultieme ontmoetingsplaats, Bleyenberg! Bar Bley, voorheen bekend als een typisch restaurant, heeft een volledige make-over ondergaan om de meest epische avond vol puur, onvervalst FUN te serveren. Stel je voor: meer boomstammen dan een bos, meer discoballen dan de jaren ’80, en genoeg spellen om een bordspelwinkel jaloers te maken – we hebben het over FUN-overload!

🚀 Maak je klaar om in Bar Bley te duiken:

Op de begane grond van Bleyenberg barst Bar Bley tot leven met een funky mix van Games, Soju, Music & Fun. Of je nu zin hebt in een chille avond met je crew, een funky date night, of iets wilds viert, Bar Bley garandeert een ervaring die je niet snel zult vergeten.

 

🎮 Verbeter je spel:

Betreed een rijk van nostalgie met onze geweldige collectie arcade- en bordspellen. Van epische gevechten tot strategische bewegingen, onze games garanderen eindeloze vibraties. Daag je vrienden uit of werk samen voor het ultieme gaming-extravaganza – het is game-on!

 

🍹 Soju, cocktails en meer:

Proef de spanning met onze reeks verfrissende soju-shots: een Koreaanse klassieker met een twist die uw avond opfleurt. Laat onze doorgewinterde mixologen ambachtelijke cocktails bereiden, zorgvuldig samengesteld om uw smaakpapillen te betoveren. Maak het af met een paar goede brouwsels, goede wijn en gerechten waar je versteld van zult staan – je ervaring staat op het punt een legendarische status te bereiken.

 

🎶 Groovy beats en vibraties:

Laat je meeslepen door de beats van onze zorgvuldig samengestelde afspeellijsten. Of je nu aan het genieten bent van de nieuwste hits of aan de slag gaat met tijdloze klassiekers, de muziek in Bar Bley zorgt voor een energieke sfeer die de hele nacht in vuur en vlam staat. En raad eens? Op vrijdag en zaterdag hebben we een DJ die extra branie naar de scene brengt!

 

🌟 Sinds september zijn wij de nieuwe Cool Kids on the Block:

Bar Bley opende in september zijn deuren en wij sturen je de uitnodiging om langs te komen en getuige te zijn van de geweldigheid! Of je nu lekker achterover leunt met een cocktail, je vrienden uitdaagt voor een gameshowdown, of gewoon geniet van de levendige sfeer: Bar Bley heeft voor elk wat wils.

 

🕺 Beleef de ultieme avond vol games, soju, muziek en plezier bij Bar Bley:

Wij zijn de nieuwste sensatie op de begane grond van Bleyenberg, en wij willen graag dat jij deel uitmaakt van de hype! Dus waar wacht je op? Kom langs en ontdek waarom Bar Bley DE plek is voor een onvergetelijk avondje uit. Het is tijd om herinneringen te maken – in Bar Bley-stijl! 🎉✨

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/bleyenbergdenhaag.nl/webspace/httpdocs/bleyenbergdenhaag.nl/wordpress/wp-content/themes/bleyenberg-new/templates/landing-page.php on line 50