Bleyenberg Rooftop

Dé locatie voor jouw bedrijfsevent!

Onze Rooftop bar is de plek om samen met jouw collega’s of klanten te genieten van muziek, cocktails, sfeer, heerlijke gerechten, de zon en natuurlijk het geweldige uitzicht over de binnenstad van Den Haag. Of het nu gaat om een fantastisch bedrijfsfeest, een zakelijke congres met aansluitend een ontspannend diner of een bijzondere productlancering, op de Rooftop van Bleyenberg heb je alle ingrediënten voor een top bijeenkomst.

 

Organiseer jouw bedrijfsevent op de Bleyenberg Rooftop

Kies voor jouw volgende bedrijfsevent de Bleyenberg Rooftop en geef het feest een bijzondere touch! Ons unieke dakterras in Den Haag biedt de ideale setting voor een onvergetelijk bedrijfsfeest, borrel of bedrijfsfestival. Met diverse sfeervolle zalen, een professioneel cateringteam en een scala aan voorzieningen, zorgen wij ervoor dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd. Of je nu kiest voor een intieme bijeenkomst of een grootschalig feest, bij Bleyenberg creëren we een warme en gezellige sfeer waarin je kunt genieten van de speciale momenten met je dierbaren.

Bovendien staan onze ervaren medewerkers klaar om je te assisteren bij de planning en uitvoering van jouw bijeenkomst. Kies voor Bleyenberg en maak van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke herinnering voor het hele bedrijf.

   

Decoratie en thema’s voor jouw bedrijfsfeest

Bij Bleyenberg bieden we een breed scala aan thema’s en decoraties om van jouw bedrijfsfeest een echt feestelijk evenement te maken. Of je nu Disco, Arabische Nachten, James Bond wilt, of een ander uniek en eigentijds thema wilt creëren, wij hebben de mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Onze creatieve decoraties zorgen voor de perfecte sfeer. Van ballonnen en slingers tot tafeldecoraties en achtergronden, we zorgen voor een prachtige en feestelijke setting. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste entertainment en decoraties die passen bij het perfecte feest. Laat ons je bedrijfsfeest transformeren tot een uniek evenement waar iedereen nog lang over zal napraten.

Hapjes en drankjes

Bij Bleyenberg begrijpen we dat lekker eten en drinken een belangrijk onderdeel zijn van een geslaagd bedrijfsfeest. Daarom bieden we een uitgebreide cateringdienst met heerlijke voedsel opties die perfect passen bij de gelegenheid. Of je nu kiest voor verschillende food stations, hapjes of een sit-down diner, onze ervaren koks bereiden met zorg en aandacht een scala aan smaakvolle gerechten.

Daarnaast kunnen we rekening houden met dieetwensen en voedselrestricties, zodat iedereen kan genieten van het eten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers zorgen ervoor dat de gasten niets tekortkomen en dat de tafels mooi gedecoreerd zijn. Bij Bleyenberg geloven we dat lekker eten de sfeer van het bedrijfsfeest compleet maakt en bijdraagt aan een memorabele ervaring voor alle gasten.

 

Offerte

Bij Bleyenberg begrijpen we dat elk evenement uniek is, daarom bieden we een offerte op maat aan. Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een groter feest wilt organiseren, we hebben flexibele opties om aan jouw behoeften te voldoen.

Onze offertes zijn opgesteld met zorgvuldig geselecteerde services en voorzieningen, zoals de zaalhuur, catering, decoraties en eventuele extra’s zoals spellen of een fotobooth. We streven ernaar om transparante en eerlijke prijzen te hanteren, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het juiste pakket dat past bij jouw bedrijfsfeest en budget, zodat jij en je collega’s zonder zorgen kunnen genieten van een onvergetelijk feest.

 

Bar Den Haag

Rooftop Bleyenberg

Rooftop Bleyenberg Den Haag

 

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/bleyenbergdenhaag.nl/webspace/httpdocs/bleyenbergdenhaag.nl/wordpress/wp-content/themes/bleyenberg-new/templates/landing-page.php on line 50
Rooftop Bleyenberg Den Haag
Feesten op een lege maag