Zaal huren voor 50 personen In Den Haag

Bent u op zoek naar een geschikte zaal in het centrum van Den Haag voor een evenement met 50 personen? Verken dan de veelzijdige zalen van Bleyenberg, die volledig voldoen aan uw behoeften. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een personeelsfeest of een vergadering, wij nemen de volledige organisatie voor onze rekening en zorgen voor een feilloze uitvoering.

Doe hier jouw aanvraag!

 Zaal huren opties bij Bleyenberg

Bij Bleyenberg beschikken wij over diverse zalen die uitstekend geschikt zijn voor evenementen met 50 personen. Of u nu een zakelijke bijeenkomst, een jubileumviering of een feestelijke gelegenheid organiseert, wij bieden een ruime keuze aan zalen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen. Onze zalen bieden voldoende ruimte en comfort voor uw gasten, met flexibele indelingsmogelijkheden en configuraties. Of u nu op zoek bent naar een moderne conferentiezaal met geavanceerde technologie of een sfeervolle feestzaal met podium en dansvloer, wij hebben de juiste zaal voor elk type evenement beschikbaar.

Zaal huren op de 1e etage

Onze eerste verdieping beschikt over een ruimte van 320m2, opgedeeld in een ontvangstgebied en drie eigentijdse ruimtes. De grootste ruimte biedt comfortabel plaats aan maximaal 20 gasten. Met overvloedig daglicht en handige voorzieningen, zoals een fotobooth, projectiemogelijkheden, flip-overs en garderobes, streven wij ernaar uw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor conference calls via Teams of Zoom, waardoor u gemakkelijk kunt communiceren met externe deelnemers.

Zaal huren op de 2de etage

Onze ruime en veelzijdige tweede verdieping biedt een open ruimte met een vaste bar, ideaal voor grotere gezelschappen tot 175 personen. Of u nu een conferentie, workshop, presentatie, borrel, feestavond of privé-diner organiseert, deze ruimte voldoet aan al uw behoeften. Van sit-down-dinners tot walking dinners en buffet-diners, er zijn verschillende culinaire mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Bovendien kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Grote Markt. Met een HD-beamer en een garderobe is deze verdieping volledig uitgerust.

Daarnaast bieden wij heerlijke maaltijden aan in ons restaurant, of het nu gaat om ontbijt, lunch, borrel of diner. Onze gerechten kunnen zowel in de zalen als in het restaurant geserveerd worden, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw evenement en voorkeuren.

 

3de etage huren

Onze derde verdieping huisvest de exclusieve rooftop bar, een evenementenlocatie met een capaciteit tot 140 gasten. Of het nu gaat om een besloten borrel, walking dinner of feestavond, deze ruimte is perfect geschikt voor uw speciale gelegenheid. Het overdekte en verwarmde terras van de rooftop maakt het zelfs in de winter een uitstekende keuze voor een onvergetelijk evenement. Uw gasten zullen genieten van de prachtige omgeving terwijl ze zich vermaken op deze unieke locatie.

Faciliteiten en voorzieningen voor 50 personen

Bij Bleyenberg streven we ernaar om onze faciliteiten en voorzieningen volledig af te stemmen op de behoeften van onze gasten. We beschikken over moderne geluids- en lichtsystemen die zorgen voor de juiste sfeer en een optimale ervaring tijdens uw evenement. Bovendien bieden we uitgebreide projectiemogelijkheden, waardoor u moeiteloos presentaties, video’s en andere visuele content kunt delen met uw gasten.

Om uw evenement voor 50 personen nog plezieriger te maken, bieden we tevens de mogelijkheid om een fotobooth toe te voegen. Hiermee kunt u onvergetelijke momenten vastleggen en leuke foto’s maken als aandenken aan het feest.

Bij Bleyenberg hebben we ook een professionele cocktailbar waar onze ervaren bartenders heerlijke cocktails kunnen bereiden. Of het nu gaat om een welkomstdrankje, een cocktailparty of een feestelijke toast, we zorgen ervoor dat de drankjes perfect worden verzorgd en bijdragen aan de feestelijke sfeer.

Cateringopties voor 50 personen

Bij Bleyenberg realiseren we ons dat catering een essentieel onderdeel is van een geslaagd evenement voor 50 personen. Daarom bieden we diverse cateringopties die volledig aansluiten bij uw wensen en voorkeuren.

We presenteren een uitgebreide selectie culinaire mogelijkheden, variërend van diverse hapjes en fingerfood tot uitgebreide menu’s met meerdere gangen. Onze gerechten worden met zorg bereid, waarbij we gebruik maken van verse ingrediënten en oog hebben voor detail, zodat uw gasten kunnen genieten van een smaakvolle en gastronomische ervaring. Bovendien houden we rekening met eventuele dieetwensen of voedselrestricties van uw gasten.

Adres en contactinformatie


Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat. Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, kan je mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

Meeting & Events Spaces

bij Bleyenberg

Verdeeld over de 1e en 2e verdieping vind je het zakelijke gedeelte van Bleyenberg: de meeting- en event-spaces. In totaal 4 ruimtes, vernoemd naar voormalige medewerkers van de heer C.A.J. Bleyenberg, voor kleine en grote gezelschappen tot 450 personen; voor vergaderingen, trainingen, presentaties en zeker ook voor private dinings, borrels en bedrijfsfeesten.

Ze zijn net voorbij, maar alsnog benieuwd wat we te bieden hebben voor de feestdagen voor het einde van het jaar ? Klik op de link naar de brochure hieronder.

Brochure Meetings & Events

Brochure Feestdagen 2023

Meer info 3D View

Bar Bley

sinds 1 september 2023

Op de begane grond van Bleyenberg vindt je Bar Bley, voorheen ons restaurant nu jullie plek voor een geweldige avond! Meer boomstammen dan in een bos, meer discoballen dan in de jaren 80 en meer games dan in een bordspelwinkel; oftewel FUN.

Bar Bley is helemaal ingericht om jouw de tofste avond te geven die je kan bedenken, altijd goede muziek en op vrijdag en zaterdag een DJ. Geweldige signature cocktails, goed bier, heerlijke wijn en dan ook nog toffe gerechten die jouw ervaring helemaal afmaken. Bar Bley is open vanaf september, kom snel kijken hoe vet dit is geworden!

Bar Bley
Do    vanaf 17:00
Vrij   vanaf 17:00
Za     vanaf 17:00

De Rooftop (vanaf 30 maart)
Vrij   vanaf 19:00
Za    vanaf 19:00

Check onze nieuwe menukaart! BarBley boeken voor jouw event?

Bler

Liberating Karaoke

Verscholen in de kelder van Bleyenberg, belooft BLÊR liberating karaoke jou en je vrienden een nacht van ongeremd, bevrijdende vreugde. Of je nu met een kleine of een grote groep bent, elk van onze 7 privé karaokebooths biedt een intieme zangervaring. Geen talent? Geen probleem. Boek eenvoudig een booth, bestel je drankjes, kies je favoriete nummer en laat alles lekker los.

Openingstijden

Don  vanaf 16:30
Vrij   vanaf 16:30
Za     vanaf 15:00

Book Now 3D View

De Rooftop

van Bleyenberg

Vanaf onze waanzinnige (en de allereerste in Den Haag) rooftopbar op de 3e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt en de rest van de Haagse binnenstad. Ook wanneer de zon niet schijnt kun je bij ons heerlijk overdekt zitten en genieten van het uitzicht.

Openingstijden

De Rooftop is gedurende de winter elke vrijdag en zaterdag geopend. Vanaf 21-2130 hebben we een DJ, maar cocktails kan je altijd krijgen;) Natuurlijk is er ook een toffe borrel kaart. Je kan natuurlijk niet op een lege maag van de mooie skyline van Den Haag genieten!

Bar Bley
Do    vanaf 17:00
Vrij   vanaf 17:00
Za     vanaf 17:00

De Rooftop (vanaf 30 maart)
Vrij   vanaf 19:00
Za    vanaf 19:00

Meer info 3D View

Extra Informatie

 

 

Bleyenberg kun je bereiken door twee tramhaltes (lijn 2, 3, 4 en 6) van het Spui te nemen of drie vanaf het Centraal Station. Wij zijn gevestigd aan het einde van de Grote Marktstraat.

 

Voor meer informatie of het reserveren van een van onze vergaderruimtes, klik op de link hieronder of je kan mailen naar events@bleyenbergdenhaag.nl.

 

 

 

Doe hier jouw aanvraag!