Bij ons kan iedereen
de top bereiken.
- C.A.J. BLEYENBERG

Werken, eten en drinken onder één dak.

Bleyenberg heeft een waanzinnige (en allereerste, echte) rooftopbar. Vanaf de 3e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt, de skyline en de rest van de Haagse binnenstad.

HET DAK VAN BLEYENBERG, DE EERSTE ROOFTOPBAR VAN DEN HAAG

Leun achterover in de banken, met een drankje onder de zon. Of met een hapje, want Het Dak heeft naast een cocktailbar ook een eigen keuken waaruit heerlijke authentieke Italiaanse plaatpizza’s en ander lekkers worden geserveerd.

Met schuifpuien is de helft van de 320 m2 overdekt, zodat je ook in de winter goed zit. De andere helft is open, maar zal ook verwarmd worden op de frissere dagen.

Het Dak is dé plek om menig zon te zien ondergaan. Met een cocktail in je ene – en een hapje in je andere hand. Het Dak is te bezoeken op basis van beschikbaarheid, reserveren is niet mogelijk.

Op dinsdag en woensdag is Het Dak open vanaf 16.30 uur, donderdag en vrijdag vanaf 15.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur (maandag gesloten). Wanneer het warm is en de zon schijnt aan een blauwe hemel is de kans groot dat we eerder open gaan.

  • Menu

Menu

Onze keuken is geopend tot laat

Sandwiches (tot 16:00)

Panini met belegen kaas en zongedroogde tomaten 7,9

Bruine sandwich met geitenkaas uit de oven met gepofte aubergine en Marokkaanse specerijen 6,5

Focaccia met gamba’s van de plancha met romige avocado en geroosterde paprika 7,9

Bruine sandwich met mortadella met mosterdzaad en romaanse salade 6,5

 

Salades

Salade met buffelmozzarella met een mix van tomaten en basilicum 7,5

Salade van spinazie met geroosterde avocado, rode ui en feta 6,5

 

Antipasti

Proeverij van dun gesneden vleeswaren (lekker met onze focaccia) 12,5

Bitterballen met mosterd (5 stuks) 5,8

Bitterballen van de Vegetarische Slager met mosterd (5 stuks) 7

Spinaziekroketjes met aioli (5 stuks) 7

Burrata in foglia met balsamico en olijflolie heel 17,5 | half 9,5

Knoflookbrood uit de oven met peterselie en basilicum 4,5

Focaccia brood met extra vierge olijfolie en fleur de sel 3,9

Bruschetta met warm gerookte zalm, romige avocado en radijs (3 stuks) 7,5

Bruschetta met tomaat en basilicum (3 stuks) 4,9

Kaasproeverij Tuma del Trifulau en Verzin di vacca, geserveerd met kletzenbrood 11,50

Gamba’s van de plancha met aioli (3 stuks) 3,50

 

Pizza al taglio (vanaf 16:00)

Pizza el taglio is een typisch Italiaanse plaatpizza. Het huisgemaakte deeg van Molina Quaglia bloem uit Noordoost-Italië is 48 uur gerijpt voordat het de oven in gaat. Twee of drie stukken zijn meestal voldoende voor een volledige maaltijd. Ook heerlijk te combineren met een frisse salade of een anti-pasto gerecht.

Prosciutto met San Marzano tomaten, mozzarella, Prociutto Crudo di Parma en basilicum 4,5

Margherita met San Marzano tomaten, mozzarella en basilicum 3,9

Nduja (pittige worst uit Calabrië) met San Marzano tomaten, mozzarella, broccoli, knoflook en ricotta 4,5

Quattro formagi met San Marzano tomaten, Gorgonzola, parmezaan, pecorino en mozzarella 4,8

Vegetariana met San Marzano tomaten, mozzarella, artisjokken en zwarte olijven 4

 

Zoet

Huisgemaakte tiramisu 4,5

Appeltaart met crumble 3,5

Smeuïge citroencake met frosting 2,8

 

Maandag tot en met donderdag (12:00 tot laat) 

Bitterballen met mosterd (5 stuks) 5,5

Spinaziekroketjes met aioli (5 stuks) 7

Calamares met aioli en citroen 7

Blokjes kaas met mosterd 5

Brood met aioli 5