Bij ons kan iedereen
de top bereiken.
- C.A.J. BLEYENBERG

Werken, eten en drinken onder één dak.

Bleyenberg heeft een waanzinnige (en allereerste, echte) rooftopbar. Vanaf de 3e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt, de skyline en de rest van de Haagse binnenstad.

HET DAK VAN BLEYENBERG, DE EERSTE ROOFTOPBAR VAN DEN HAAG

Leun achterover in de banken, met een drankje onder de zon. Of met een hapje, want Het Dak heeft naast een cocktailbar ook een eigen keuken waaruit heerlijke nachos, burgers, vegan hot dog, avocado toast, NY style bagel en nog veeeeel meer.

Met schuifpuien is de helft van de 320 m2 overdekt, zodat je ook in de winter goed zit. De andere helft is open, maar zal ook verwarmd worden op de frissere dagen.

Het Dak is dé plek om menig zon te zien ondergaan. Met een cocktail in je ene – en een hapje in je andere hand. Het Dak is te bezoeken op basis van beschikbaarheid, reserveren is niet mogelijk.

Op dinsdag en woensdag is Het Dak open vanaf 16.30 uur, donderdag en vrijdag vanaf 15.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur (maandag gesloten). Wanneer het warm is en de zon schijnt aan een blauwe hemel is de kans groot dat we eerder open gaan.

  • Menu

Menu

Onze keuken is geopend tot laat

Lunch (12:00 – 16:00)

Buttermilk fried chicken brioche – met augurk en spicy mayo 8.5

Grilled cheese sandwich van de plancha – met frisse salade en ketchup (v) 6.5

BLT – getoast volkoren desembrood met mosterdmayo, tomaat, Romaanse sla, uitgebakken bacon en frisse komkommer 7.5

NY style bagel – met huisgerookte zalm, knapperige ijsberg sla en roomkaas 11.5

Avocado toast – met zacht gekookt ei, feta kruimel, chili flakes en koriander (gerookte zalm +3, bacon +1) (v) 8.5

 

Salades (vanaf 12:00)

Ceasar salad met krokant gebakken kip, gekookt ei, Parmezaanse kaas en volkoren desembrood 11.9

Ceasar salade met Kipstuckjes van De Vegetarische Slager, gekookt ei, Parmezaan en volkoren desembrood (v) 12.5

Salade met gerookte zalm met frisse komkommer, limoen mayonaise, avocado en volkoren desembrood (v) 12.5

 

Borrel (vanaf 12:00)

Nachos uit de oven – met kaas, lente ui en guacamole (pulled chicken +3, extra guacamole +3) (v) 8.5

Buttermilk fried chicken – met spicy mayo (5 stuks) 11.9

Frietjes van Friethoes – met mayo (v) 4

Spinaziekroketjes – met aioli (5 stuks) (v) 7

Cheesy meatballs – met San Marzano tomatensaus en Parmezaan 7.5

Borrelplank medium – 3 kaasstengels, 3 bitterballen, 3 spinaziekroketjes 11.5

Borrelplank groot – 5 kaasstengels, 5 bitterballen, 5 spinaziekroketjes 18

Hollandse bitterballen – met huisgemaakte grove mosterd (5 stuks) 6

Bitterballen van De Vegetarische Slager – met huisgemaakte grove mosterd (5 stuks) (vegan) 7.5

 

Kaasstengels – met chili dip (5 stuks) (v) 6

Knoflookbrood uit de oven (v) 4.9

 

Brood – met aioli (v) 4.9

 

Garnalentempura – met chili dip (6 stuks) 6.5

 

 

Avond (vanaf 17:00)

Hamburger – met chutney van rode ui en mosterdzaad, geserveerd met frietjes (bacon +1, kaas +1.2, coleslaw +2.5) 12

Vegan hotdog – met currysaus en gefrituurde uitjes 10

Sticky chicken wings – met pittige dip (5 stuks) 9.9

 

Zoet

NYC cheesecake – met passievrucht (v) 3.9

Appeltaart – met crumble en kaneel (+0.5 slagroom) (v) 3.9

Bosbessencake – met frosting (v) 2.5