Rudolf is niet de enige
met een rode neus
in december
- C.A.J. BLEYENBERG

It’s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen.

Feestdagen bij Bleyenberg

December. Het draait om lekker eten, drinken en gezelligheid. Het afgelopen jaar vieren, een blik op de toekomst. Dit kan uiteraard in ons restaurant De Kantine, maar ook privé in een van onze sfeervolle ruimtes op de 1e en 2e etage. Liever de hele nacht dansen? Je bent welkom in De Kelder van Bleyenberg.

Hier vind je verschillende arrangementen, te reserveren van 1 december 2018 tot en met 18 januari 2019, om te genieten, ontspannen en de banden te versterken.

Onze afdeling Sales & Reserveringen staan voor je klaar om je wensen door te nemen via 070 – 8002120 of groups@bleyenbergdenhaag.nl.

Ho Ho Den Haag, vrolijk kerstfeest!

Download hier de kerstfolder in PDF.

  • Bekijk feestdagen

Feestdagen

KERSTONTBIJT 23,50 p.p.

Zeker tijdens de feestdagen, kun je niet zonder goede start van de dag! Laat je verwennen en rol lekker je bed uit, stap de douche in en schuif aan tafel bij Bleyenberg.
Rijk gevuld ontbijtbuffet, inclusief alle non-alcoholische dranken.
Mogelijk van 08.00 – 10.30 uur
Voor 2 – 175 personen

 

KERSTBRUNCH 26,50 p.p.

Geen vroege vogel maar wil je wel die goede start van de dag? Bleyenberg zorgt voor een uitgebreide brunch zodat jij je kunt concentreren op de belangrijke dingen deze feestdagen: samen genieten!
Rijk gevuld brunch buffet, inclusief alle non-alcoholische dranken.
Mogelijk van 10.00 – 13.00 uur
Voor 2 – 175 personen

 

KERSTLUNCH 37,50 p.p.

Sit back and relax! Onze chef heeft het voor je geregeld; een heerlijke drie-gangen lunch voor jou en je gezelschap.
Drie-gangen lunch met amuse, een heerlijk glas Cava en alle non-alcoholische dranken.
Mogelijk van 12.00 – 15.00 uur
Voor 4 – 80 personen

 

KERSTLUNCH BUFFET 39,- p.p.

Liever een prachtig ingerichte private room voor jou en je gezelschap? We hebben diverse mogelijkheden die we graag met je bespreken!
Rijk gevuld lunchbuffet, een heerlijk glas Cava en alle non-alcoholische dranken.
Mogelijk van 12.00 – 15.00 uur
Voor 8 – 120 personen

 

KERSTDINER 67,50 p.p.

Je kunt natuurlijk thuis aan de slag. Boodschappen doen, heel je keuken onder de bloem, alles weer opruimen. En zelf er maar weinig van meekrijgen door alle stress. Nergens voor nodig! Wij verzorgen graag het lekkerste kerstdiner van Den Haag voor je. Dit kan in ons restaurant De Kantine of intiem in een van onze mooie private rooms.
Heerlijk 4-gangen diner met amuse. Dit allemaal inclusief een glas Cava, huiswijn, bier en frisdrank. Ook ons beroemde bakkie espresso, koffie of thee erna zit erbij.
Mogelijk van 17.30 – 22.30 uur
Voor 8 – 80 personen

 

WALKING DINNER 69,50 p.p.

Ben je met veel? Ook hier hebben we aan gedacht; het walking dinner van Bleyenberg in een van onze mooie private rooms op de 1e of 2e etage biedt uitkomst.
6 luxe gerechtjes inclusief vers afgebakken brood met gemarineerde olijven. Inclusief een heerlijk glas Cava, huiswijn, bier en frisdrank. Ook ons beroemde bakkie espresso, koffie of thee erna zit erbij.
Mogelijk van 17.30 – 20.30 uur
Voor 40 – 175 personen

 

KERSTBORREL 15,- p.p.

Van kerstballen naar bitterballen (en veel, heel veel, meer!). Onze luxe kerstborrel voor de lekkere trek en leuke gesprekken.
Een mooie selectie van heerlijke (borrel)hapjes
Mogelijk van 16.00 – 20.00 uur
Voor 10 – 175 personen

Voor alle arrangementen geldt: elke dag in december t/m 18 januari 2019 (uitgezonderd 24-26, 31 december)

 

EVENEMENT prijs op aanvraag

Heb je wat te vieren? In De Kelder of De Martinus op de 2e etage kunnen we je bieden wat je nodig hebt! Compleet aangekleed zoals jij dat wenst, DJ’s beschikbaar, mooie bar en alle benodigdheden om er een goed feest van te maken.
De Kelder van Bleyenberg is iedere zondag tot en met donderdag in december 2018 en januari 2019 beschikbaar. De Martinus is dagelijks beschikbaar.

 

Onze afdeling Sales & Reserveringen staan voor je klaar om je wensen door te nemen via 070 – 8002120 of groups@bleyenbergdenhaag.nl.

Ho Ho Den Haag, vrolijk kerstfeest!