Zorg goed voor
je eigen interieur.
- C.A.J. BLEYENBERG

Werken, eten en drinken onder één dak.

Loop door de entree naar binnen en je bevindt je meteen in het restaurant van Bleyenberg: De Kantine. De hoge plafonds, enorme raampartijen en een oppervlakte van maar liefst 350 m2 zorgen voor een open en ontspannen ambiance. Je kunt hier terecht voor koffie, ontbijt, lunch, diner en drankjes aan de bar of op het terras. Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

De Kantine van Bleyenberg

In De Kantine vind je veel referenties naar het oude Kwantum-verleden. Ook dragen de verschillende spots en zitplekken bij aan de laid-back vibe. Neem plaats aan één van de tafels of plof op een ontspannen bank aan het raam. Nog even je mail bijwerken? We hebben gratis WiFi en voldoende stroompunten.

Het restaurant heeft twee verschillende kaarten: een dag- en een avondkaart, feel-good gerechten waar iedereen van houdt. Denk hierbij aan fluffy pancakes met fruit, avocado toast met feta, duck bao met hoisin, crunchy chicken burger met kimchi, tempura fish taco’s en nog veeeeel meer. Lucky you!

Aan/rondom de centrale bar hoeft de bierliefhebber zich niet te vervelen, met een ruime keuze aan speciaalbieren. Maar ook de wijn- en cocktailliefhebber zal de avond uitstekend doorkomen.

Zit je liever buiten om te genieten van de zon? Neem dan plaats aan een van de grote picknickbanken op ons aangeklede terras, welke middels de grote schuifdeuren in directe verbinding met de bar staat. Proost.