Zorg goed voor
je eigen interieur.
- C.A.J. BLEYENBERG

Werken, eten en drinken onder één dak.

Loop door de entree naar binnen en je bevindt je meteen in het restaurant van Bleyenberg: De Kantine. De hoge plafonds, enorme raampartijen en een oppervlakte van maar liefst 350 m2 zorgen voor een open en ontspannen ambiance. Je kunt hier terecht voor koffie, eten, drinken of hapjes aan de bar of op het terras.

De Kantine van Bleyenberg

In De Kantine vind je veel referenties naar het oude Kwantum-verleden. Ook dragen de verschillende spots en zitplekken bij aan de laid-back vibe. Neem plaats aan één van de tafels of plof op een ontspannen bank aan het raam.

Levendige interieur kleurencombinaties weerspiegelen ons menu. Onze gerechten zijn internationaal en met een onverwachte twist. We bieden de hele dag door heerlijke gerechten die klein zijn en perfect om te delen of om je eigen fascinerende combinaties te bedenken. Van Tacos de Carintas tot Tempura Crab Brioche Bun, we hebben voor elk wat wils.

Onze cocktails zijn eigenzinnig en kleurrijk, met veel liefde geschud door onze professionele bartenders.

Naast planten, eten en cocktails houden we ook van goede muziek. Onze favoriete Italo disco, disco, 70’s & 80’s tunes zullen je zeker in de juiste stemming brengen.

Dineren bij Bleyenberg? Breng ook je vrienden mee, we hebben booths die plaats bieden aan maximaal 10 personen. We hebben zelfs enkele bordspellen!