Bij ons kan iedereen
de top bereiken.

Wij zijn op dit moment heel druk bezig met het verbeteren en aanvullen van onze site!

Deze pagina zal zo spoedig mogelijk klaar zijn en aangevuld zijn met de juiste informatie.

Voor nu vind je vast de link naar onze brochures van onze Meetings & Events én van de komende feestdagen!

Bleyenberg Xmas brochure 2022

Bleyenberg M&E Brochure 2022

Bleyenberg is een hommage aan John Bleyenberg, aan de geschiedenis van het gebouw – en aan Den Haag. Een saluut naar het verleden, met een blik op de toekomst.

De jaren ’80 en ’90 waren roerige tijden. Rellen, inbraken, het het ging er heftig aan toe op de Grote Markt. John Bleyenberg, Bley voor intimi, heeft het zo lang volgehouden door zijn geweldige levensinstelling: Niet lullen maar poetsen.

Bley nam zelf het heft in handen. Als er wat aan de hand was in de zaak wachtte hij niet op de politie. Die kwam toch niet. Nee, hij smeet eigenhandig het gajes door de voorruit.

Bley was de baas van zijn eigen universum. Handen uit de mouwen. Je moet zelf wat van je leven maken. Niemand anders doet het voor je.

Bley had de “Just do it” mentaliteit avant la lettre.
Haags. Eerlijk. Tikje rebels. En recht voâh ze raap.

“Op een dag besloot ik dat ik alles kon.
En toen deed ik het.”
              – C.A.J. Bleyenberg

Notice: Undefined variable: page in /var/www/vhosts/bleyenbergdenhaag.nl/webspace/httpdocs/bleyenbergdenhaag.nl/wordpress/wp-content/themes/bleyenberg-new/block-vimeo.php on line 3 Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/vhosts/bleyenbergdenhaag.nl/webspace/httpdocs/bleyenbergdenhaag.nl/wordpress/wp-content/themes/bleyenberg-new/block-vimeo.php on line 3

Bleyenberg

Gelegen in het hart van Den Haag, is Bleyenberg DÉ spot voor werk, inspiratie & FUN. Het is een te gek concept van 5 verdiepingen met alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag en nacht. Restaurant, meeting & event spaces, de eerste Haagse rooftop bar & 7 private karaoke booths, allemaal in één gebouw. Kom het checken.

Voor reserveringen in ons restaurant klik je rechtsonder op BOOK A TABLE

Je kan bij ons alleen reserveren voor BLÊR Karaoke en voor het Restaurant! (De Rooftop heeft altijd vrije inloop)

3D View Locatie

Het Restaurant

van Bleyenberg

Loop naar binnen en je bevindt je meteen in Het Restaurant van Bleyenberg. De hoge plafonds, enorme raampartijen, ontelbare mooie (hang)planten en een oppervlakte van maar liefst 350 m2 zorgen voor een open en ontspannen sfeer. Onze kaart is een feel good menu. Gerechten die iedereen kent én iedereen lekker vindt. Uiteraard hebben we een mooie koffiebar, cocktails en een heerlijk terras.

Openingstijden

Woe     vanaf 15:00
Don  vanaf 15:00
Vrij   vanaf 15:00
Za      vanaf 15:00

Meer info 3D View

Notice: Undefined variable: page in /var/www/vhosts/bleyenbergdenhaag.nl/webspace/httpdocs/bleyenbergdenhaag.nl/wordpress/wp-content/themes/bleyenberg-new/block-swiper.php on line 5 Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/vhosts/bleyenbergdenhaag.nl/webspace/httpdocs/bleyenbergdenhaag.nl/wordpress/wp-content/themes/bleyenberg-new/block-swiper.php on line 5
Rooftop Bleyenberg Den Haag